JURA – De allerbeste koffiemachines

Het Zwitserse merk JURA specialiseert zich in het ultieme koffie resultaat en koffiekwaliteit, een bedieningscomfort, duurzaamheid en eco-intelligentie en wereldwijde optimale service. Kies ook voor een jura koffiemachine en geniet van heerlijke koffie, iedere dag weer. De nieuwste technologiën zorgen voor een explosie van smaak en een heerlijke crèma laag, zuiver water en een korte bereidingstijd.

Bij ons in de winkel staan een aantal showmodellen. Daarnaast hebben wij de meeste koffiemachines vanuit voorraad leverbaar. Kom langs of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Koffiemachines

Een JURA koffiemachine heeft veel gebruiksgemak en een hoogwaardig design. JURA koffie hecht veel waarde aan smaak en heeft de beste technologieën ontwikkeld om marktleider te zijn in hoogwaardige volautomatische koffiemachines. Je haalt een stevige, duurzame machine in huis met een JURA koffiezetapparaat. De koffiemachines verschillen qua grootte, type display én het aantal koffiespecialiteiten dat je zet.

Professionele Koffiemachines

JURA Professionele koffiemachines staan voor de beste koffiekwaliteit met een enorme diversiteit aan specialiteiten. Door de stevige en duurzame bouw van de JURA koffiemachine is deze geschikt om tot wel 200 koffiespecialiteiten te consumeren.

Accessoires

Om de koffiebeleving compleet te maken kun je verschillende accessoires toevoegen aan de JURA koffiemachines. Bijvoorbeeld de JURA melkopschuimer of de JURA Smart Connect, hiermee kun je je jouw koffiemachine op afstand bedienen met je smartphone.

Onderhoudsproducten

De JURA onderhoudsproducten zorgen ervoor dat uw machine langer mee gaat en voor goede koffiekwaliteit. Dit is net zo gemakkelijk als het bereiden van een van de koffiespecialiteiten.

JURA – Vers gemalen

Het Zwitsterse merk is al sinds 1931 actief in de ontwikkeling van innovatie en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. Nu is JURA als traditioneel Zwitsers merk inmiddels niet meer weg te denken als ‘global player’.