Slow-roast koffiebonen

Alle koffiebonen in ons assortiment worden gebrand volgens de slow-roast brandmethode. Doordat onze koffiebonen langzamer en op lagere temperatuur gebrand worden, blijven de natuurlijke oliën in de boon behouden. Dit komt niet alleen uw smaakpapillen ten goede, maar voorkomt ook ophoping van vetresten in uw koffiemachine en zorgt voor een langere levensduur én een betere koffiesmaak.

44 producten

Over Mocca d'Or

Al sinds 1933 worden de koffiebonen van Mocca d’Or in de branderij in Zwolle geroosterd. Het merk staat bekend om zijn unieke, ambachtelijke brandingstechniek waarbij de bonen langzaam worden gebrand in traditionele trommelbranders. Dankzij deze slow roast brandmethode krijgen de bonen alle tijd om hun volle smaak en rijke aroma’s optimaal te ontwikkelen. Deze brandingstechniek zorgt niet alleen voor een vollere smaak, maar is ook beter voor uw koffiemachine. Doordat de smaakvolle oliën in de boon behouden blijven, zetten ze zich minder af in uw machine, wat slijtage en verstoppingen helpt voorkomen.

Veelgestelde vragen

FAQ

Waar wordt Mocca d’Or koffie gebrand?

De koffiebonen van Mocca d'Or worden gebrand in Zwolle.

Waar kan ik Mocca d'Or koffiebonen kopen?

U kunt de koffiebonen van Mocca d'Or kopen bij de Koffieplein winkels in Veendam, Hoogezand en Zuidlaren. Ook zijn de bonen online te bestellen via koffieplein.nl